Consultatiebureau

Inloopspreekuur

Wil je graag een keer vaker naar het consultatiebureau komen? Maak dan gebruik van het inloopspreekuur van het consultatiebureau. Tijdens het inloopspreekuur kun je zonder afspraak langs komen. Een bezoek aan het inloopspreekuur is gratis.


Twee soorten inloopspreekuren
Er zijn twee soorten inloopspreekuren; het verpleegkundig inloopspreekuur en het medisch inloopspreekuur.

Verpleegkundig inloopspreekuur
Tijdens het verpleegkundig inloopspreekuur is de wijkverpleegkundige aanwezig. Je kunt aan de wijkverpleegkundige vragen stellen over de verzorging, voeding en opvoeding van je kind. Het verpleegkundig inloopspreekuur is elke dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur.
 

Medisch inloopspreekuur
Tijdens het medisch inloopspreekuur is de arts van het consultatiebureau aanwezig. Je kunt aan de arts vragen stellen over de ontwikkeling en gezondheid van je kind. Ook kunt je tijdens het medisch inloopspreekuur je kind laten inenten. Het medisch inloopspreekuur is elke eerste donderdag van de maand, van 11.30 tot 12.00 uur (niet in schoolvakanties).

Groeiboekje mee
Komt je naar het inloopspreekuur? Neem dan het groeiboekje van je kind mee.

Afspraak maken, wijzigen of afzeggen
Wilt je een afspraak maken, wijzigen of afzeggen voor het consultatiebureau? Bel dan met GGD Groningen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Telefoon: 050 367 49 90.

Telefonisch advies

Heb je een vraag over de opvoeding van je kind(eren)? Of wilt je graag telefonisch advies? Bel dan met de Telefonische Advisering van GGD Groningen. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Telefoon: 050 367 49 91.

© 2017 CJG Hoogezand-Sappemeer